Bag-in-box ecologisch hypoallergene producten

Concept Bag-in-Box

Bag-in-box is minder CO2 uitstoot

Producenten van conventionele merken was- en schoonmaakmiddelen maken vaak gebruik van plastic verpakkingen, al dan niet uit gerecycleerde materialen. Desalnietemin blijft de CO2 uitstoot van zulke plastic verpakking redelijk hoog. 

Een bag-in-box daarentegen bestaat voor 75% uit karton en 25% uit plastic. Het karton is volledig recycleerbaar en voor de plastic zakken worden verbrandingstechnieken ontwikkeld waarmee energie kan worden opgewekt.

Bag-in-box is betere producten voor een lagere prijs

Het meest overtuigende argument om over te stappen naar het bag-in-box concept zit namelijk in de kosten. De lagere productiekosten van een bag-in-box ten opzichte van de traditionele verpakkingsmethoden, de lagere transportkosten en het schaalvoordeel leiden tot een groot kostenvoordeel en dit zonder kwaliteitsverlies van de was- en schoonmaakmiddelen.

Eigenschappen hypoallergene ecologische producten

  • producten zonder parfun en zonder kleurstoffen
  • geschikt voor de gevoelige en atopische huid
  • concept: bag-in-box
  • biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, zonder parfum, kleurstofvrij, EDTA vrij, ftalaat vrij, vrij van nikkel, geen optische witmakers, geen paraffine, enzyme vrij, ammoniak vrij, chloorvrij, geen bleekmiddel, veganistisch, niet getest op dieren
Resultaten 1 - 1 van 1

Hypoallergene eco producten

Hypoallergeen ecologisch vloeibaar wasmiddel

hypoallergeen wasmiddel zonder parfum en kleurstoffen - 15kg